nul
126,00 kr.
del

Julenissens tasker Jule Samlerobjekter Opbevaringsboks SB-10460-CLC

(1 anmeldelse) skriv en anmeldelse
SKU:
SB-10460-CLC
MPN:
SB-10460-CLC
tilføj til kurv

muligheder

126,00 kr.

ikke på lager

info

SKU: SB-10460-CLC

info

SKU:
SB-10460-CLC
MPN:
SB-10460-CLC

beskrivelse

Opbevar alle dine dyrebare samleobjekter til ferie sikkert og sikkert med denne julemandsbagevareboks. Denne veludviklede opbevaringsboks har justerbare skillevægge, der passer til dine samlerobjekter, og har også komfortable, flettede håndtag, der nemt kan medbringe dine varer i opbevaring. Lavet af pap. Et års garanti mod producentfejl. Vare nr. SB-10460-CLC. 

1 anmeldelse

se alle
 • Ukendt - 15. januar 2017

  3
  Smuk kasse

  Kassen var smuk og let at sætte sammen. Men desværre er det ikke højt nok til at passe til mine nøddeknækkere og stadig være i stand til at lukke låget. Jeg er så skuffet, fordi mine nøddeknækkere er standardhøjde, så jeg troede, de ville passe fint.

1 anmeldelse

 • Ukendt - 15. januar 2017

  3
  Smuk kasse

  Kassen var smuk og let at sætte sammen. Men desværre er det ikke højt nok til at passe til mine nøddeknækkere og stadig være i stand til at lukke låget. Jeg er så skuffet, fordi mine nøddeknækkere er standardhøjde, så jeg troede, de ville passe fint.

kunder har også set