null xXk2zbX9dYrpDEjBOVW1s35PQ-WtCgIfWfrrWDBI6zc

Raz 5 "Santa Face Glass julepynt 3852932

(2 anmeldelser) Skrive en anmeldelse
94,06 kr.
Varenummer:
RZ-3852932
MPN:
3852932
 • heroCarousel-image
 • heroCarousel-image

Beskrivelse

Sød og smilende, julemanden klør efter at være på dit juletræ! Med et skinnende hvidt skæg, hat forsynet med juveler og en brusende trimning! Også perfekt til brug på en krans eller krans! Lavet af Raz Imports. Lavet af glas. Dimensioner: 4 "x 3" x 5 ". Varenummer: 3852932

Se altTæt

2 anmeldelser

 • 5
  Helt smukt pynt

  Indsendt af Marissa den 4. december 2019

  Jeg modtog dette pryd med posten i går. Den var meget godt pakket ind. Ornamentet er stort, det passer i min håndflade, og det er fantastisk! Jeg beordrede dette ornament til at give væk under en ornamentudveksling ved vores firmafest. Jeg er meget glad for dette køb, og jeg tror, ​​at den heldige person, der modtager dette ornament, også vil blive glad. Jeg vil gerne beholde den, men jeg købte den med et formål. Fantastisk køb, du bliver ikke skuffet.

 • 5
  Smuk

  Indsendt af Pam morency den 30. oktober 2019

  Elsker det

Se altTæt