null

Raz 5" julemandsglas julepynt 3852932

(2 anmeldelser) Skrive en anmeldelse
126,24 kr.
SKU:
RZ-3852932
MPN:
3852932
 • heroCarousel-billede
 • heroCarousel-billede

Beskrivelse

Sød og smilende, julemanden klør efter at være på dit juletræ! Med et skinnende hvidt skæg, hat beklædt med juveler og en brusende trim! Perfekt til også at bruge på en krans eller guirlande! Lavet af Raz Imports . Fremstillet af glas. Dimensioner: 4" x 3" x 5". Varenummer: 3852932

Se altTæt

2 anmeldelser

 • 5
  Absolut smuk pynt

  Indsendt af Marissa den 4. december 2019

  Jeg modtog denne pynt med posten i går. Det var meget godt pakket ind. Smykket er stort, det passer i min håndflade, og det er fantastisk! Jeg bestilte denne pynt til at give væk under en ornamentudveksling til vores firmafest. Jeg er meget glad for dette køb, og jeg tror, ​​at den heldige person, der modtager dette ornament, også vil være glad. Jeg vil gerne beholde den, men jeg købte den med et formål. Fantastisk køb, du vil ikke blive skuffet.

 • 5
  Smuk

  Indsendt af Pam morency den 30. oktober 2019

  Elsker det

Se altTæt