null

Raz 30" honningkager småkage julekrans g3816442

(4 anmeldelser) Skrive en anmeldelse
231,26 kr.
SKU:
RZ-G3816442
MPN:
G3816442
 • heroCarousel-billede
 • heroCarousel-billede
 • heroCarousel-billede

Udsolgt

Beskrivelse

 Julen er bare en lille smule sødere med denne absolut yndige honningkage-småkage-guirlande! Opspændt på en rød- og hvidstribet snor er der honningkagemænd og honningkagehuse! Hver enkelt er genialt dekoreret med farverig glasur! Hæng disse langs toppen af ​​dine køkkenskabe, flet dem sammen til en guirlande, eller swap dem på dit juletræ! Lavet af Raz Imports . Lavet af lerdej. Dimensioner: 30" lang. Varenummer: G3816442

Se altTæt

4 anmeldelser

 • 5
  Super sød

  Indsendt af Des den 22. september 2020

  Denne guirlande er så sød og sød. Det vil give det perfekte statement. Den er ikke særlig lang, men den er en smule tung.

 • 5
  Honningkagekrans

  Indsendt af Marilyn Kane den 8. september 2020

  Jeg ville helt sikkert købe dette igen! Sødere end jeg havde forventet! Størrelsen er perfekt, og jeg har altid en guirlande hængende i mit køkken under Halloween og jul, så jeg glæder mig til at pynte med denne! Hvis de nu kun ville lave en til Halloween!

 • 5
  Honningkage julekrans

  Indsendt af Peggy King den 13. december 2019

  Elsker denne guirlande! Det ligner rigtige honningkager! Jeg har min Gingerbread Elf, der holder den, og den ser så yndig ud!

 • 5
  Perfekt til mit honningkage køkken

  Indsendt af Stephanie den 12. august 2019

  Det er smukt! Jeg er så spændt på at bruge til jul. Kundeservice er fantastisk.

Se altTæt