null xXk2zbX9dYrpDEjBOVW1s35PQ-WtCgIfWfrrWDBI6zc

Raz 30 "Gingerbread Cookie Christmas Garland G3816442

(4 anmeldelser) Skrive en anmeldelse
187,66 kr.
Varenummer:
RZ-G3816442
MPN:
G3816442
 • heroCarousel-image
 • heroCarousel-image
 • heroCarousel-image

Forventet udgivelsesdato er 30. september 2021

Beskrivelse

** Du køber en forudbestilling. Varen sendes senest den 9/30/21 **

 Julen er bare lidt sødere med denne helt yndige honningkage -guirlande! På en rød og hvid stribet snor er der honningkagemænd og honningkagehuse! Hver enkelt er strålende dekoreret med farverig glasur! Hæng disse langs toppen af ​​dine køkkenskabe, sammenflett det til en krans, eller swag dem på dit juletræ! Lavet af Raz Imports. Lavet af lerdej. Dimensioner: 30 "lang. Vare #: G3816442

Se altTæt

4 anmeldelser

 • 5
  Super sød

  Indsendt af Des den 22. sep 2020

  Denne krans er så sød og sød. Det vil gøre det perfekte udsagn. Det er ikke særlig langt, men det er lidt tungt.

 • 5
  Pepperkagekrans

  Indsendt af Marilyn Kane den 8. sep 2020

  Jeg ville helt sikkert købe dette igen! Sødere end hvad jeg havde forventet! Størrelsen er perfekt, og jeg har altid en krans hængende i mit køkken i løbet af Halloween og jul, så jeg glæder mig til at pynte med dette! Nu hvis de kun ville lave en til Halloween!

 • 5
  Gingerbread Christmas Garland

  Indsendt af Peggy King den 13. december 2019

  Elsker denne krans! Det ligner ægte honningkager! Jeg har min Gingerbread Elf, der holder den, og den ser så yndig ud!

 • 5
  Perfekt til mit honningkagekøkken

  Indsendt af Stephanie den 12. august 2019

  Det er smukt! Jeg er så spændt på at bruge til jul. Kundeservice er fantastisk.

Se altTæt