null

Raz 3,75" retro snemand julepynt 4112505

(1 anmeldelse) Skrive en anmeldelse
106,30 kr.
MPN:
4112505
  • heroCarousel-billede
  • heroCarousel-billede

Beskrivelse

NYHED for 2021

Alle elsker vintage juleindretning! Disse små snemand vil helt sikkert se søde ud, som de kan være på dit træ! Hver af dem er en hvid snemand med et rødt tørklæde, røde vanter og en tophue med rødmende kinder! Den ene har en krans i hånden og den anden har et træ i hånden! Hver sælges enkeltvis. Lavet af Raz Imports . Fremstillet af harpiks og plastik. Dimensioner: 3,75" x 1,5" x 2". Varenummer: 4112505

 

Se altTæt

1 anmeldelse

  • 5
    Snemand ornament

    Indsendt af Kelly Z. Parks den 9. januar 2022

    Jeg så første gang dette ornament i en forlystelsespark og købte det som en gave til min mor. Jeg blev forelsket i ham og søgte på internettet, indtil jeg fandt en til mig selv. Han er bare sød, så glad for at jeg fandt en til mig!

Se altTæt