null

Raz 23,5" metal bage shop juleskilt 3912331

(14 anmeldelser) Skrive en anmeldelse
347,03 kr.
SKU:
RZ-3912331
MPN:
3912331
 • heroCarousel-billede
 • heroCarousel-billede

Udsolgt

Beskrivelse

Fru Claus' Bagebutik! Lavet med kærlighed hele året rundt! Dette yndige skilt er skåret i en smuk form og trimmet i en dejlig blå nuance! Rulningen i hjørnerne er til at dø for! Ordene er skrevet med den sødeste skrifttype, og der er endda et billede af bagebutikken øverst! Dette ville se så godt ud at hænge i dit køkken eller spiseplads! Lavet af Raz Imports . Fremstillet af metal. Mål: 23,5"L x 17,25"H. Varenummer: 3912331

Se altTæt

14 anmeldelser

 • 5
  Fru claus metalskilt

  Indsendt af Lynn Staker den 11. juni 2022

  Det her er så sødt! Kan ikke vente med at hænge den i køkkenet i år! Det er større end jeg troede, men det er ok!

 • 5
  Elsker dette skilt

  Indsendt af Dyneka Rosandich den 22. november 2021

  Det er større end jeg havde forventet, og jeg elsker det! Det er perfekt elsker alt ved det. Elsker den vintage julestemning, jeg vil bestille flere.

 • 5
  Fantastisk kvalitet!

  Indsendt af Kay den 4. november 2021

  Jeg elsker dette skilt. Den er lige så sød som billedet! Meget flot kvalitet.

 • 5
  Fru Claus metalskilt

  Indsendt af Becky den 14. oktober 2021

  Jeg ❤️ Det!

 • 5
  Elsker mit køb!

  Indsendt af Julianne M. den 10. oktober 2021

  Jeg har ventet på mit Fru Claus Bake Shop-skilt i et år, da det var udsolgt og så var det på restordre. Jeg må sige, at det bestemt var ventetiden værd. Skiltet er meget godt lavet med smukke detaljer. Det kommer til at se meget smukt ud over min dessertvogn!

 • 5
  Fru Clause Bake Shop-skilt

  Indsendt af Patsy Gatling den 27. september 2021

  Jeg elsker mit skilt, jeg kan ikke vente med at hænge det op

 • 5
  Fru claus bage butiksskilt

  Indsendt af Julia May den 27. september 2021

  Jeg ELSKER mit nye skilt!!!! Det er smukt!!!!

 • 5
  Perfekt køkkenskilt

  Indsendt af Kim den 4. november 2020

  Dette var lige hvad jeg havde i tankerne, da jeg begyndte at lede efter et skilt til mit køkken i ferien. Kvaliteten af ​​den overraskede mig virkelig, og den er super sød. Jeg vil anbefale købet til enhver.

 • 5
  Bagebutik skilt

  Indsendt af Beth den 23. september 2020

  Så yndig. Jeg blev bedstemor for første gang i år midt i pandemien og ville have noget at dele med mit barnebarn, som binder alle generationer. Bagning! Vintage-følelsen af ​​dette skilt levede op til alle mine forventninger.

Se altTæt