null xXk2zbX9dYrpDEjBOVW1s35PQ-WtCgIfWfrrWDBI6zc

Raz 23,5 "Metal Bake Shop juleskilt 3912331

(7 anmeldelser) Skrive en anmeldelse
239,18 kr.
SKU:
RZ-3912331
MPN:
3912331
 • heroCarousel-image
 • heroCarousel-image

Forventet udgivelsesdato er 30. september 2021

Beskrivelse

 

** Du køber en forudbestilling. Varen sendes den 9. / 30/21 eller før **

 

 

 

Fru Claus 'Bagværk! Lavet med kærlighed hele året rundt! Dette yndige skilt er skåret i en smuk form og trimmet i en dejlig skygge af blågrønblå! Rulningen i hjørnerne er at dø for! Ordene er skrevet i den mest elskede skrifttype, og der er endda et foto af bageriet øverst! Dette ville se så godt ud at hænge i dit køkken eller spiseplads! Fremstillet af Raz Imports. Lavet af metal. Dimensioner: 23,5 "L x 17,25" H. Vare #: 3912331

Se altTæt

7 anmeldelser

 • 5
  Perfekt køkkenskilt

  Indsendt af Kim den 4. november 2020

  Dette var lige hvad jeg havde i tankerne, da jeg begyndte at lede efter et skilt til mit køkken i ferien. Kvaliteten af ​​det overraskede mig virkelig, og det er super sødt. Jeg vil anbefale købet til nogen.

 • 5
  BAG SHOP TEGN

  Sendt af Beth den 23. september 2020

  Så yndig. Jeg blev bedstemor for første gang i år midt i pandemien og ville have noget at dele med mit barnebarn, der binder alle generationer. Bagning! Vintagefølelsen af ​​dette skilt opfyldte alle mine forventninger.

 • 5
  Perfekt til min fru Claus klasse

  Indsendt af Karen Fogg den 26. august 2020

  Elsker den store størrelse af dette tegn. Dette tegn går ikke tabt i et rum. Som en & quot; fru. Claus & quot ;, dette tegn var beregnet til mig.

 • 5
  Fru Claus Bage Shop Sign

  Sendt af Donna Ferguson den 26. august 2020

  Den lille bekymring på dette tegn er, hvad der giver det sin skønhed. Det ligner noget, der er gået ned gennem generationer. Ser smukt ud i mit køkken denne jul på mit bageskab dekoreret i julemanden, fru Claus og mange dekorative sliktræer.

 • 5
  Bage Shop juleskilt

  Sendt af Kimberly den 26. august 2020

  Det er et smukt tegn. Robust metal og god maling. Jeg kan ikke vente med at vise det.

 • 5
  Fru Claus Bage Shop Sign

  Indsendt af Courtney den 4. november 2019

  Dette tegn er helt sødt og perfekt til vores "slik"
  Juletema.

 • 5
  Fru Claus Bakery Sign

  Indsendt af Kelli den 2. oktober 2019

  Præcis som afbilledet! Helt sød med super hurtig forsendelse. Jeg håber virkelig, de får nogle af de matchende keramiske dåse til at gå med dette.

Se altTæt
Ofte købt sammen: