null xXk2zbX9dYrpDEjBOVW1s35PQ-WtCgIfWfrrWDBI6zc

Raz 23,5 "Metal Bake Shop juleskilt 3912331

(7 anmeldelser) Skrive en anmeldelse
308,17 kr.
Varenummer:
RZ-3912331
MPN:
3912331
 • heroCarousel-image
 • heroCarousel-image

Forventet udgivelsesdato er 30. september 2021

Beskrivelse

 

** Du køber en forudbestilling. Varen sendes senest den 9/30/21 **

 

 

 

Fru Claus 'Bageshop! Lavet med kærlighed året rundt! Dette yndige skilt er skåret i en smuk form og trimmet i en dejlig nuance af blågrøn blå! Rulningen i hjørnerne er til at dø for! Ordene er skrevet med den mest elskede skrifttype, og der er endda et foto af bageriet øverst! Dette ville se så godt ud i dit køkken eller spisestue! Lavet af Raz Imports. Lavet af metal. Dimensioner: 23,5 "L x 17,25" H. Vare #: 3912331

Se altTæt

7 anmeldelser

 • 5
  Perfekt køkkenskilt

  Indsendt af Kim den 4. nov 2020

  Det var lige det, jeg havde i tankerne, da jeg begyndte at lede efter et skilt til mit køkken i løbet af ferien. Kvaliteten på den overraskede mig virkelig, og den er super sød. Jeg vil anbefale købet til nogen.

 • 5
  BAGESKABSSIGN

  Indsendt af Beth den 23. sep 2020

  Så yndig. Jeg blev bedstemor for første gang i år midt i pandemien og ville have noget at dele med mit barnebarn, der binder alle generationer. Bagning! Vintage -følelsen af ​​dette skilt opfyldte alle mine forventninger.

 • 5
  Perfekt til min fru Claus -klasse

  Indsendt af Karen Fogg den 26. august 2020

  Elsker den store størrelse på dette skilt. Dette skilt vil ikke gå tabt i et værelse. Som en "fru Claus" var dette skilt beregnet til mig.

 • 5
  Fru Claus Bage Shop Skilt

  Indsendt af Donna Ferguson den 26. august 2020

  Den lille bekymring på dette skilt er det, der giver det sin skønhed. Det ligner noget, der er gået ned i generationer. Vil se smuk ud i mit køkken denne jul på mit bageskab dekoreret alle i julemanden, fru Claus og mange dekorative sliktræer.

 • 5
  Bake Shop juletegn

  Indsendt af Kimberly den 26. august 2020

  Det er et smukt tegn. Robust metal og god maling. Jeg kan ikke vente med at vise det.

 • 5
  Fru Claus Bage Shop Skilt

  Indsendt af Courtney den 4. nov 2019

  Dette skilt er helt yndigt og perfekt til vores “slik”
  Juletema.

 • 5
  Fru Claus Bageri Skilt

  Indsendt af Kelli den 2. oktober 2019

  Præcis som på billedet! Helt yndig med super hurtig forsendelse. Jeg håber virkelig, at de får nogle af de matchende keramiske beholdere til at følge med dette.

Se altTæt