null

Raz 2,5" rødt og brunt broderet julebånd med tråd R4027803

(1 anmeldelse) Skrive en anmeldelse
643,06 kr.
SKU:
RZ-R4027803
MPN:
R4027803
  • heroCarousel-billede
  • heroCarousel-billede

Beskrivelse

NYHED for 2020

Dette bløde og enkle bånd er perfekt til et lavmælt eller bondehusjuletema! Den har et brunt materiale med rødt broderi, der er en tynd gren med lange blade og en lille rød pom pom! Lavet af Raz Imports . Fremstillet af polyester. Dimensioner: 2,5" x 10 yards. Varenummer: R4027803 

Se altTæt

Yderligere Information

Farve:
Rød
Farve:
Brun
Farve:
Tan
Se altTæt

1 anmeldelse

  • 5
    Raz 2.5 rødt og brunt broderet trådbånd

    Indsendt af Katherine Shannon den 5. december 2021

    Dette bånd er af enestående kvalitet. Med ordentlig pleje holder det hele livet. Den er tykkere end hvad du finder i de fleste håndværksbutikker. Tråden indeni er også tykkere. Dette bånd er ægte stof. Detaljen af ​​broderiet er FANTASTISK! Jeg er så meget glad for, at jeg besluttede at bruge de ekstra penge (mere end hvad jeg ville have betalt, hvis jeg lige var gået til min lokale håndværkskædebutik) og nusse mig til dette bånd. Jeg anbefaler dette bånd til nogen.

Se altTæt