nul
377,64 kr.
del

Primitives af Kathy Large Vintage Inspired Tree Skirt 52 "

(1 anmeldelse) skriv en anmeldelse
SKU:
PBK-16557
MPN:
16557
tilføj til kurv

muligheder

377,64 kr.

info

SKU: PBK-16557

info

SKU:
PBK-16557
MPN:
16557

beskrivelse

Vidste du, at træskørt oprindeligt var designet til at fange voks voksende ud fra stearinlysene placeret på træet? Du behøver ikke have stearinlys på dit træ (og du burde ikke) for at have et træskørt. Denne røde filt vintageinspirerede træ nederdel måler 52 "i diameter. Oprettet af Primitives af Kathy.

1 anmeldelse

se alle
 • Tanya Kukral - 3. december 2019

  5
  Smukke træ nederdel !!!

  Jeg elsker vintage-ser og det passer perfekt til regningen. Det går fint med mine vintage ornamenter. De små klokker omkring omkredsen er absolut sød. Så snart min søster så det, købte hun også en. Så sød!!!

1 anmeldelse

 • Tanya Kukral - 3. december 2019

  5
  Smukke træ nederdel !!!

  Jeg elsker vintage-ser og det passer perfekt til regningen. Det går fint med mine vintage ornamenter. De små klokker omkring omkredsen er absolut sød. Så snart min søster så det, købte hun også en. Så sød!!!

kunder har også set