nul
1.521,43 kr.
del

Stort lyset grønt keramisk juletræ 23 "

(1 anmeldelse) skriv en anmeldelse
SKU:
HC-35262
 • Stort keramisk oplyst juletræ 23 "
 • Stort lyset grønt keramisk juletræ 23 "
tilføj til kurv

muligheder

1.521,43 kr.

ikke på lager

info

SKU: HC-35262

info

SKU:
HC-35262

beskrivelse

Dette grønne keramiske træ ser dig måske velkendt ud....måske er det fordi det blev vist i din mor eller bedstemors hjem? Disse keramiske træer var meget populære fra 1940'erne til 1970'erne, og efter meget efterspørgsel har vi bragt dem til vores butik. Vores træer er lavet af de originale forme og er håndskabt af lokale kunsthåndværkere. Træet inkluderer en base, indvendig lyspære, farve juletræpærer og træ. Træet står 23 "med stjerne eller 21" uden stjerne og er 20 "bredt.

 

* Bemærk, at denne vare ikke er berettiget til gratis forsendelse

 

** Denne vare kan ikke sendes hurtigere

 

*** Der tilføjes et stort beløb på 127,00 kr. til denne vare

 

 

1 anmeldelse

se alle
 • Laura - 18. oktober 2018

  5
  VAKRE TRÆ!

  Jeg har ledt efter et keramisk træ i lang tid. Da jeg stødte på denne, måtte jeg have den. Det er langt smukkere end noget træ, jeg nogensinde har set. Jeg elsker det! Så glad for, at jeg fandt det, før de var udsolgt. Kundeservicen var enestående.

1 anmeldelse

 • Laura - 18. oktober 2018

  5
  VAKRE TRÆ!

  Jeg har ledt efter et keramisk træ i lang tid. Da jeg stødte på denne, måtte jeg have den. Det er langt smukkere end noget træ, jeg nogensinde har set. Jeg elsker det! Så glad for, at jeg fandt det, før de var udsolgt. Kundeservicen var enestående.

kunder har også set