nul
salg 50,36 kr.
69,27 kr.
69,27 kr.
du sparer 18,91 kr.
del

Kurt Adler Noble Gem 3,5 "Jubilæum Heart Ornament NB0198

(3 anmeldelser) skriv en anmeldelse
MPN:
NB0198
salg
tilføj til kurv

muligheder

salg 50,36 kr.
69,27 kr.
69,27 kr.
du sparer 18,91 kr.

info

info

MPN:
NB0198

beskrivelse

Hvilken vidunderlig gave til et par, der fejrer deres 25th, 40th eller 50th jubilæum. Sølv er farven til 25, guld er for 50, og rødt til 40 viser, at der stadig er lidenskabsbrændende i forholdet. Disse 3,5 ”Noble Gem Anniversary Heart Ornaments fra Kurt Adler sælges individuelt. Hver af dem foretager en mindske, som modtagerne vil hænge på deres træer for evigt. Men hvis du er det lykkelige par, skal du tænke, hvad et samtalestykke dette vil være på dit træ!Solgt individuelt.

3 anmeldelser

se alle
 • Nanette Bull - 6. juni 2017

  5
  Vidunderlig jubilæum gave

  Jeg har givet mange af disse ornamenter til jubilæumsgaver, når "Ingen gaver blev anmodet om", da de kan bruges som en symbolgave, der vises og hænges på træet hver jul.

 • Ukendt - 9. oktober 2015

  5
  Ornamenterne er virkelig dejlige og et tilbud sammenlignet med andre, som jeg tjekker ud til ære for disse specielle jubilæer. Jeg har købt dem de sidste par år fra en lokal butik, og da jeg gik til at købe endnu 50 for en kommende anniv

  Ornamenterne er virkelig dejlige og et tilbud sammenlignet med andre, som jeg tjekker ud til ære for disse specielle jubilæer. Jeg har købt dem de sidste par år fra en lokal butik, og da jeg gik for at købe endnu 50 år til en kommende jubilæum, lagrede den lokale butik dem ikke i år med deres julepynt. Jeg var i stand til at gå online og finde alle tre jubilæums ornamenter. Tjenesten var så hurtig, som jeg bor i Washington State, og de blev sendt fra Georgien samme dag som ordren blev placeret og ankom af USPS fire dage efter.

3 anmeldelser

 • Nanette Bull - 6. juni 2017

  5
  Vidunderlig jubilæum gave

  Jeg har givet mange af disse ornamenter til jubilæumsgaver, når "Ingen gaver blev anmodet om", da de kan bruges som en symbolgave, der vises og hænges på træet hver jul.

 • Ukendt - 9. oktober 2015

  5
  Ornamenterne er virkelig dejlige og et tilbud sammenlignet med andre, som jeg tjekker ud til ære for disse specielle jubilæer. Jeg har købt dem de sidste par år fra en lokal butik, og da jeg gik til at købe endnu 50 for en kommende anniv

  Ornamenterne er virkelig dejlige og et tilbud sammenlignet med andre, som jeg tjekker ud til ære for disse specielle jubilæer. Jeg har købt dem de sidste par år fra en lokal butik, og da jeg gik for at købe endnu 50 år til en kommende jubilæum, lagrede den lokale butik dem ikke i år med deres julepynt. Jeg var i stand til at gå online og finde alle tre jubilæums ornamenter. Tjenesten var så hurtig, som jeg bor i Washington State, og de blev sendt fra Georgien samme dag som ordren blev placeret og ankom af USPS fire dage efter.

 • Rona Watts - 11. januar 2015

  5
  Specielt ornament

  Dette er en dejlig, godt lavet ornament. Jeg var imponeret.

kunder har også set