nul
92,14 kr.
del

Hallmark 4.25 " Nintendo ® Mario Personalized Christmas Ornament 2HCM5388

(1 anmeldelse) skriv en anmeldelse
SKU:
HM-2HCM5388
MPN:
2HCM5388
 • Hallmark Nintendo® Mario personlig julepynt 2HCM5388 -2
 • Hallmark Nintendo ® Mario Personalized Christmas Ornament 2HCM5388
 • Hallmark Nintendo® Mario personlig julepynt 2HCM5388 -3
tilføj til kurv

muligheder

92,14 kr.

ikke på lager

info

SKU: HM-2HCM5388

info

SKU:
HM-2HCM5388
MPN:
2HCM5388

beskrivelse

NYT for 2020

 Det er et mig! Mario! Har du en seriøs spiller på din juleliste? Overrask dem med dette yndig ornament fra Hallmark! Den indeholder Mario, der popper ud af en farverig blå og gul vinkende hej og en cirkel under ham for at sætte et navn og datoen! Lavet af Hallmark. Lavet af harpiks. Dimensioner: 1,38 "x 3,64" x 4,25 ". Varenummer: 2HCM5388

 

* Hvis du ikke ønsker at personliggøre denne vare, skal du skrive NEJ i feltet felt navn.

 

** Vær opmærksom på, at det vil tage yderligere to arbejdsdage at sende personlige ornamenter.

 

** Vær opmærksom på, at alle disse personaliserede ornamenter er HAND skrevet fra vores butik og kan variere baseret på forskellige håndskriftsformer **

 

1 anmeldelse

se alle
 • Sherri Pollard - 5. november 2020

  5
  Min søn elsker absolut dette

  Jeg får altid et personligt ornament til min søn til jul. Butikkerne er stoppet med at sælge personlige ornamenter, så jeg søgte online efter en. Jeg fandt dette sted og bestilte Mario-ornamentet til min søn. Han åbnede pakken og havde det største smil på ansigtet. Han sagde, at denne er den bedste, jeg har givet ham.

1 anmeldelse

 • Sherri Pollard - 5. november 2020

  5
  Min søn elsker absolut dette

  Jeg får altid et personligt ornament til min søn til jul. Butikkerne er stoppet med at sælge personlige ornamenter, så jeg søgte online efter en. Jeg fandt dette sted og bestilte Mario-ornamentet til min søn. Han åbnede pakken og havde det største smil på ansigtet. Han sagde, at denne er den bedste, jeg har givet ham.

kunder har også set