null

4 pk Multi Color C7 erstatningspærer

(3 anmeldelser) Skrive en anmeldelse
26,61 kr.
SKU:
BS-44-304-00
MPN:
44-304-00

Udsolgt

Beskrivelse

Skift nemt udbrændte C7-lys på dine lysstrenge med denne praktiske pakke erstatningspærer! Denne pakke med erstatningspærer er fantastisk at have ved hånden! 

Indendørs udendørs

Farve: multifarve 

Pære type: c7

Pære nummer: 4

Ul certificeret: ja

Se altTæt

3 anmeldelser

 • 4
  Store pærer

  Indsendt af Leigh Gearhart den 24. januar 2021

  Jeg er meget tilfreds med kvaliteten og lysstyrken af ​​disse pærer. de har et flot farverigt skær uden blænding. Jeg har et par lamper i farvet glas, som disse fungerer perfekt i. Hvis jeg bruger den røde pære i en blå globus, ændrer den gløden til en dyb blå og lilla, afhængigt af farvemætningen af ​​det originale glas. Det er sjovt at eksperimentere med de forskellige farvekombinationer. Mit eneste problem var, at billedet viste pakken indeholdende 2 røde pærer og 1 grøn og blå. Jeg modtog 1 rød, 1 orange, 1 grøn og 1 blå. Jeg bruger flere røde pærer end orange, så det var lidt skuffende, men intet, som jeg ikke kunne overkomme :) Jeg anbefaler klart disse pærer! Prisen var fantastisk, forsendelsen var en anstændig tidsramme, og alle pærerne er i ledningsrækkefølge. Id køb igen.

 • 5
  Pærerne er i god stand.

  Indsendt af Nancy den 13. december 2019

  Smukke farver

 • 5
  Pærerne er i god stand.

  Indsendt af Nancy Japlon den 12. december 2019

  Farverne er så smukke!

Se altTæt