null xXk2zbX9dYrpDEjBOVW1s35PQ-WtCgIfWfrrWDBI6zc

4 pk Multi Color C7 udskiftningspærer

(3 anmeldelser) Skrive en anmeldelse
23,38 kr.
Varenummer:
BS-44-304-00
MPN:
44-304-00

Beskrivelse

Udskift let udbrændte blæste C7-lys på dine lysstrenge med denne praktiske pakke med udskiftningspærer! Denne pakke udskiftningspærer er fantastisk at have ved hånden! 

Indendørs udendørs

Farve: Multi Color 

Lampe / pæretype: C7

Pære nummer: 4

UL -certificeret: Ja

Se altTæt

3 anmeldelser

 • 4
  Store pærer

  Indsendt af Leigh Gearhart den 24. januar 2021

  Jeg er meget tilfreds med kvaliteten og lysstyrken på disse pærer. de har en dejlig farverig glød uden blænding. Jeg har et par lamper i glasglas, som disse fungerer perfekt i. Hvis jeg bruger den røde pære i en blå globus, ændrer det gløden til en dyb blå og lilla, afhængigt af farvemætningen af ​​det originale glas. Det er sjovt at eksperimentere med de forskellige farvekombinationer. Mit eneste problem var, at billedet viste pakken indeholdende 2 røde løg og 1 grøn og blå. Jeg modtog 1 rød ,, 1 orange, 1 grøn og 1 blå. Jeg bruger flere røde løg end orange, så det var lidt skuffende, men ikke noget, jeg ikke kunne komme :) Jeg kan bestemt anbefale disse løg! Prisen var fantastisk, forsendelsen var en anstændig tidsramme, og alle pærerne er i ledningsrækkefølge. Id køb igen.

 • 5
  Pærerne er i god stand.

  Indsendt af Nancy den 13. december 2019

  Smukke farver

 • 5
  Pærerne er i god stand.

  Indsendt af Nancy Japlon den 12. december 2019

  Farverne er så smukke!

Se altTæt